Je bekijkt nu Welk merk spa moet ik kiezen?

Welk merk spa moet ik kiezen?

Ben je aan het overwegen een jacuzzi te kopen bij elite wellness? Dan moeten er behoorlijk wat keuzes gemaakt worden alvorens er een spa bij je in de tuin komt te staan. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten merken spa.

Merken van Europese makelij & Amerikaanse makelij

Bij het kiezen van een bepaald merk is het altijd aan te raden om te kiezen voor een merk van europese makelij. Deze merken moeten zich namelijk altijd houden aan bepaalde kwaliteitsstandaarden die in Europa zijn vastgesteld. Om dus zeker ervan te zijn dat je een goed merk spa wilt zijn kun je kiezen voor een Europees merk. Uiteraard kun je ook kiezen voor een amerikaans merk als Jacuzzi®. Vaak wordt ook nog wel eens gekozen voor een spa van chinese makelij. De kans is hierbij echter vele malen groter dat er gebreken aan de spa ontstaan. Vaak wordt er daarom ook wel eens gekozen om deze spa om te laten bouwen.

Wellis jacuzzi’s

De jacuzzi’s van Wellis zijn oorspronkelijk gemaakt in een fabriek in Hongarije. Dit merk beschikt over een aantal verschillende uitvoeringen zoals de Wellis Deluxe, Wellis Premium of Wellis Start. Daarbij probeert Wellis zich te onderscheiden met haar kunststof omkasting en de antibacteriële laag versterkt met PU.

MyLine spa

De spa’s van MyLine zijn over het algemeen beter betaalbaar dan de spa’s van Wellis en hebben tevens nog een prima design en kwaliteit en beschikt bovendien net als de Wellis jacuzzi’s over ergonomische zitplaatsen waardoor je altijd lekker zit in de spa.

Tweedehands spa

Eerder werd benoemd dat er ook vaak gekozen wordt voor een spa van chinese makelij omdat deze vooral in aanschafwaarde vele malen goedkoper zijn dan de echte kwaliteits spa’s zoals uit Europa en Amerika. Hierdoor worden deze spa’s soms omgebouwd met onderdelen van goede kwaliteit. Dan heb je een tweedehands spa maar nog wel een van goede kwaliteit.

Geef een reactie