Je bekijkt nu Waar je een huishoudtrap voor kunt gebruiken

Waar je een huishoudtrap voor kunt gebruiken

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Bijna iedereen heeft wel een of meerdere huishoudtrappen in bezit. Een huishoudtrap is een handig hulpmiddel in en om het huis. Opbergen is dankzij het inklapmechanisme lekker makkelijk. Ook zijn huishoudtrappen licht van gewicht zonder dat ze aan stabiliteit en draagvermogen inleveren. Door het lage gewicht en de mogelijkheid om de huishoudtrap in te klappen, kun je een huishoudtrap ook gemakkelijk vervoeren of bijvoorbeeld naar de slaapkamer of zolder tillen. Huishoudtrappen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. De laagste is een zogenaamde keukentrap. Deze heeft meestal twee treden. De hogere modellen hebben acht treden, soms zelfs nog meer. Hieronder vind je een aantal voorbeelden waarvoor je een huishoudtrap kunt gebruiken. Dit kan je helpen in jouw keuze.

Ramen lappen

Een van de meest gebruikte toepassingen van een huishoudtrap, is de ramen lappen. Zonder huishoudtrap kun je meestal niet het hele raam lappen en moet je boven je macht werken. Op een stabiele huishoudtrap kun je op een veilige manier de ramen lappen. De emmer met sop zet je op het plateau en vanaf de treden kun je het hele raam met je spons, wisser en zeem bereiken.

Gordijnen eraf halen en weer ophangen

In plaats van te stunten op een stoel of bank, kun je vanaf een huishoudtrap gemakkelijk en veilig de gordijnen van de rails halen. Je laat het gordijn op de huishoudtrap steunen. Zo zorg je dat het gewicht van het gordijn niet meer aan de haakjes hangt. Je kunt het gordijn nu simpel loshalen om het te wassen of te vervangen. Bevestigen gaat met een huishoudtrap net zo makkelijk. Ook hier laat je het gordijn weer op de trap steunen om het gewicht van de haakjes te houden tijdens het ophangen van het gordijn.

De camper wassen

Steeds meer mensen hebben een camper. Dit vakantiehuisje op wielen wil je graag zo goed mogelijk in conditie houden. De binnenkant kun je gemakkelijk schoonhouden, maar de buitenkant kan een uitdaging zijn. Een camper is te hoog om vanaf de grond helemaal te wassen. Een huishoudtrap biedt hier uitkomst. Met een redelijk hoge huishoudtrap kun je de hele camper, inclusief het dak, goed en veilig wassen. Een huishoudtrap kopen op rolsteiger.net is een verstandige keuze.

Geef een reactie