Je bekijkt nu Vloertrends 2020

Vloertrends 2020

Is het in 2020 tijd voor een nieuwe vloer, maar wil je nog wat meer informatie opdoen over nieuwe trends op het gebied van vloeren in je woonkamer, keuken, slaapkamer of zolder? Hier lees je alles over de nieuwe vloertrends. Een vloer kies je voor 10/20 jaar misschien nog langer. Daarom is het niet alleen belangrijk de nieuwe trends te volgen, maar vooral om de vloer te kiezen, die jou gelukkig maakt en waar jij nog jarenlang plezier van hebt.

Grootste vloertrend in 2020

De trends op het gebied van vloeren veranderen gelukkig niet zo snel als in de mode, maar ook hier zijn duidelijke verschillen te zien. Het industriële raakt in de mode in de inrichting van de Nederlandse huishoudens en dat ga je in 2020 ook terugzien in de vloeren. PVC vloeren worden steeds populairder, maar ook de visgraat vloer is weer iets wat we terug gaan zien in 2020.

PVC vloeren

In 2020 is er steeds meer vraag naar PVC vloeren. PVC vloeren lijken tegenwoordig steeds meer op de traditionele houten vloeren. Vandaar dat consumenten eerder ervoor kiezen om een PVC vloer te kopen. Gelijk hebben ze, want wie wilt nu niet de nieuwe woontrends in z’n huis? Voor de mooiste PVC vloeren ga naar Cibo vloeren.

Visgraat vloer

De visgraat vloer behoort in 2020 nog meer tot de trends dan ooit tevoren. Dat komt doordat er veel aanbod is in verschillende kleuren visgraat vloeren en de prijs ervan steeds betaalbaarder wordt voor de consument. Voor veel mensen is de visgraat vloer de mooiste houten vloer die er bestaat.

Trends uit 2019 die meegenomen worden naar 2020

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de wereld, dat zie je ook terug in de vloeren. Dat zie je terug in 2019 maar zeker in 2020. vloer merken die recyclebare materialen gebruiken, worden tegenwoordig steeds populairder. Ook vloeren gemaakt door Nederlandse fabrikanten behoren tot een nieuwe trend. Nederlandse vloeren staan voor kwaliteit, originaliteit en worden erg gewaardeerd onder de Nederlandse consumenten.

Geef een reactie