Je bekijkt nu Verhuizen naar Den Bosch

Verhuizen naar Den Bosch

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Nu de huizenprijzen weer stagneren is het aantrekkelijker om een huis te kopen. Je moet er echter wel snel bij zijn want de hypotheekrentes zijn flink aan het stijgen. Het is volgens ons een goed moment om een kluswoning aan te schaffen. Dit komt omdat de prijsstijging van de bouwmaterialen minder hard is. Ook kun je met een beetje geluk een kluswoning scoren onder de vraagprijs. Ga op zoek naar woningen die al langere tijd op de markt staan.

De voordelen van een kluswoning

Het voornaamste voordeel wat je hebt wanneer je een kluswoning koopt, is de prijs. Je kunt deze woning scoren voor een ruim bedrag onder de vraagprijs en vaak zonder veel concurrentie. Ga op zoek naar woningen die al meerdere weken of maanden op funda staan. Stel de woning staat te koop voor €400.000,- en je weet het huis te kopen voor €350.000,-. In dit geval heb je al €50.000,- extra vermogen voor de verbouwing. Je kunt het huis helemaal in je eigen smaak renoveren en er echt een thuis van maken. Mocht je binnenkort gaan verbouwen? Dan is het verstandig om een container te huren uit Den Bosch. Wij huren graag een container bij Renewi!

Stad versus dorp

Beide woonplaatsen hebben afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren enkele voor- of nadelen. In het geval van Den Bosch heb je een bruisende stad dichtbij je woning. Dit betekend dat er voldoende scholen dichtbij zijn voor eventuele kinderen en voldoende werk voor jouw en je partner. Ook heb je hoogstwaarschijnlijk voldoende supermarkten dichtbij. Wij hebben er zelf wel voor gekozen om niet in het stadscentrum te wonen. Zo kunnen we altijd nog ontsnappen aan de drukte van een stad.

Waarom Den Bosch?

Den Bosch is een bruisende stad in Noord-Brabant. De stad heeft veel te bieden op het gebied van werk, scholing en enorm veel verschillende verenigingen. Het is mogelijk om je aan te melden bij een groot aantal verschillende hobbyclubs of sportverenigingen. Ook kun je jaarlijks genieten van het carnaval. Binnen enkele tientallen minuten rijden ben je in Eindhoven, Nijmegen, Tilburg of Breda.

Geef een reactie