Je bekijkt nu Toffe cadeau’s om te geven in 2022

Toffe cadeau’s om te geven in 2022

Het lijkt ieder jaar wel moeilijker om een goed cadeau te geven. We hebben de afgelopen jaren alle tegoedbonnen, Rituals pakketten en dinerbonnen al gehad. Gelukkig hebben wij voor jou alle toffe cadeau’s om weg te geven op een rijtje gezet. Het enige wat jij nu nog moet doen is uit deze te gekke lijst een item uitzoeken, bestellen en op creatieve wijze inpakken. Geef jij de jarige dit jaar een abonnement naar keuze cadeau of ga je tuinmeubelen kopen bij Tuintrend?

Een high wine

Je gaat niet high wijnen, wat je wel gaat doen is veel leuker! Je gaat met je beste vrienden of vriendinnen een vijf tot zeven gangen diner tegemoet. Bij elk gerecht krijg je een bijpassende wijn geserveerd. Toen wij dit hebben gedaan zijn we begonnen met een heerlijke aperitief wijn en bijpassende frisse zalm. Dit werd gevolgd door twee witte wijnen, een roze en bij het hoofdgerecht werd een stevige roze wijn geserveerd. Bij het nagerecht kregen we een zoete dessertwijn en bij het kaasplankje opnieuw een rode wijn, deze keer een zachtere wijn.

Slip- of driftcursus

Wanneer je iemand een slip- of driftcursus geeft voor zijn of haar verjaardag, laat je eigenlijk zien hoeveel je om hem of haar geeft. Je wilt natuurlijk niet dat hij in een ongeluk terecht komt en besluit om deze reden een verstandig cadeau te geven. Het voordeel van een slipcursus is dat je na afronding een korting krijgt op je maandelijkse premie. Afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij krijg je tot 30 procent korting op je maandelijkse premie. Zeker voor jongere bestuurders is deze korting erg aangenaam. Dit omdat jongeren de hoogste premie van ons allemaal betalen.

Een houten veranda

Afhankelijk van je budget en eigen vaardigheden is het een onvergetelijk cadeau wanneer je iemand een houten veranda cadeau doet. Eigenlijk geef je veel meer dan alleen een veranda cadeau. Je geeft iemand de mogelijkheid om te ontspannen in eigen tuin of het houden van een gezellige barbeque. Wat allereerst misschien veel weg heeft van een apart cadeau, valt het volgens ons wel mee. Zeker als je nadenkt over hoe vaak je uitgenodigd gaat worden op je zelfgemaakte veranda.

Geef een reactie