Je bekijkt nu Ruimte op je dak of dakterras? Plaats een jacuzzi

Ruimte op je dak of dakterras? Plaats een jacuzzi

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tuin
  • Bericht reacties:0 Reacties

Je hebt een plat dak of dakterras waar je gemakkelijk toegang tot hebt, maar je weet niet goed wat je met de ruimte moet doen. Natuurlijk kun je hier een gezellige zithoek creëren of een stel ontspannen stoelen, maar je kunt er ook nog iets veel beters mee doen: een jacuzzi plaatsen. Een jacuzzi op dak komt steeds vaker voor en dat is niet voor niets: het is luxe, ontspannend en daarnaast heel gemakkelijk in onderhoud. Wil je meer weten over het plaatsen van een jacuzzi op je dak? Ontdek het hier.

De voordelen van een jacuzzi

Een jacuzzi op het dak brengt verschillende voordelen met zich mee. Je hoeft in de eerste plaats geen tuin te hebben voor het plaatsen van een jacuzzi. Daarnaast ben je met een spa verzekerd van ultieme ontspanning: je kunt volop genieten van warme bubbels. Het maakt hierbij niet uit in welk seizoen je gebruik wilt maken van je jacuzzi: het kan altijd. Tot slot is een jacuzzi ook nog eens goed voor je gezondheid, omdat je hiermee stress flink kunt verminderen. Een half uurtje in de jacuzzi zitten voor het slapengaan doet ook wonderen. Tot slot laat je de spa plaatsen door Serenaspa.nl en wordt je volledig ontzorgd!

Ontdek aandachtspunten voor een spa op je dak

Waar moet je rekening mee houden? Let op de volgende punten:

  Watertoevoer: er moet een watertoevoer zijn zodat de jacuzzi hieraan kan worden aangesloten.

  Stroomaansluiting: er moet daarnaast een stroomaansluiting aanwezig zijn, ook voor de aansluiting van de jacuzzi.

  Gewicht: houd altijd rekening met het gewicht van de spa en de constructie van het dak of dakterras.

  Plaatsen: een jacuzzi kan op het dak worden geplaatst met een hijskraan, maar deze moet wel in de buurt van het dak kunnen komen.

Geef een reactie