Je bekijkt nu Milieuvriendelijke tassen en het verbod op gratis plastic tassen

Milieuvriendelijke tassen en het verbod op gratis plastic tassen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Overig
  • Bericht reacties:0 Reacties

Hopelijk zit het al helemaal in je systeem: gratis plastic tassen zijn niet meer toegestaan. Het verbod geldt sinds 2016 en heeft als doel om plastic afval in zee en op straat tegen te gaan. Men stimuleert het hergebruik van tassen en wil daarmee het milieubewustzijn van consumenten vergroten. Deze maatregelen hebben het aanbod milieuvriendelijke tassen doen vergroten. We bespreken de 3 populairste milieuvriendelijke tassen!

1.      Extra stevige big shoppers van vilt materiaal

Het populairste alternatief voor de plastic boodschappentassen zijn de goedkope big shoppers van vilt materiaal. Voordelen van vilt zijn dat het materiaal kleurvast, duurzaam en stevig is. Ook is het materiaal water- en vuilafstotend en is het materiaal goed schoon te maken. Extra leuke bijkomstigheid is dat deze vilten big shoppers een luxe uitstraling hebben en veel bedrukkingsmogelijkheden hebben. Bedrukte vilt big shoppers worden veel ingezet voor promotionele doeleinden.

2.      Katoenen rugzakjes met trekkoord

Als vrijetijdsrugzakjes zijn de katoenen rugzakjes met trekkoord aan een opmars bezig. Voorheen werden trekkoord rugzakjes meestal gemaakt van plastic of polyester materiaal. Nu staan deze materialen onder druk en daardoor kiezen fabrikanten vaker voor ander materialen. Ook wij merken dat in de aanvragen, de vraag naar polyester rugzakjes daalt en de vraag naar katoenen rugzakjes met trekkoord stijgt. Katoenen trekkoord rugzakjes bedrukken wij graag met je logo, zodat ook jij kan laten zien dat je om het milieu geeft.

3.      Opvouwbare tasjes van gerecycled materiaal

Het formaat van de klein opvouwbare tasjes maakt het aantrekkelijk om altijd een tasje bij je te dragen. Ook bij deze vouwtasjes is er een duidelijke trend zichtbaar: steeds meer mensen willen opvouwbare tasjes van gerecycled materiaal, zoals plastic PET flessen. Wil je laten zien dat je om het milieu geeft? Laat dan milieuvriendelijke opvouwbare tasjes bedrukken, geef deze weg aan je klanten en relaties en laat zien dat je om het milieu geeft.

Ben je op zoek naar milieuvriendelijke tassen met logo?

Bij promotiematerialen leverancier JM Promotions heb je een ruim assortiment aan milieuvriendelijke tassen. Je kunt het zo gek niet bedenken: van opvouwbare tasjes tot vrijetijdsrugzakjes en van sporttassen tot big shoppers. Je kunt deze milieuvriendelijke tassen laten bedrukken met je logo, stukje tekst of andere boodschap. Geef deze bedrukte milieuvriendelijke tassen weg aan je klanten en relaties en laat zien dat je om het milieu geeft!

Geef een reactie