Je bekijkt nu Huis snel verkopen? Volg deze tips!

Huis snel verkopen? Volg deze tips!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wanneer je van plan bent om op korte termijn te gaan verhuizen wil je natuurlijk zo snel mogelijk je huis verkopen. Niemand wil tenslotte met dubbele kosten blijven zitten. Maar hoe kom je snel van je huis af? Wij hebben een aantal van de belangrijkste tips voor je op een rij gezet!

Tip 1: De foto’s

Eén van de belangrijkste aspecten bij het verkopen van je huis zijn de foto’s. Deze geven namelijk een eerste impressie van het huis. Wanneer de foto’s niet goed zijn, zal een potentiële koper al snel afhaken. De foto’s moeten ten alle tijden dus top zijn. Maar hoe krijg je mooie foto’s van je huis? Veel verkopers maken hun huis foto’s zelf, of laten dit door de makelaar doen. Voor het beste resultaat wordt echter aangeraden om een professionele fotograaf in te huren. Een andere tip is om de (buiten)foto’s te maken op een zonnige dag. Wanneer het bewolkt is zien foto’s er meestal erg somber uit, een beetje zon kan wonderen doen!

Tip 2: Ruim op!

De volgende tip is om te zorgen dat je huis altijd netjes opgeruimd is. Voor het maken van de foto’s is dit uiteraard een must, maar ook voor huisbezoeken. Het kan immers ieder moment voorkomen dat een potentiële koper een kijkje wilt komen nemen. Gooi bijvoorbeeld spullen die je niet mee wil verhuizen alvast weg, dit scheelt ook met de verhuizing weer tijd! Komen er kijkers langs? Zorg dan dat je van te voren alles grondig schoonmaakt.

Tip 3: De juiste prijs

Staat je huis al een tijdje te koop, maar kom je er maar niet van af? Dan is de kans aanwezig dat de vraagprijs te hoog is. Een te hoge prijs kan potentiële kopers direct afschrikken. Tip nummer 3 is daarom dan ook om je huis door meerdere onafhankelijke experts te laten taxeren. Wanneer hier verschillende bedragen uitkomen kun je een gemiddeld bedrag nemen. Let er wel op dat je het huis ook weer niet voor te weinig verkoopt, niemand wil tenslotte geld mislopen.

Bonus tip: verkoop je huis aan Bargo Vastgoed!

Heb je geen zin om zelf door het eindeloze proces van een huis verkopen te gaan? Dan kan je jouw huis direct verkopen aan Bagro Vastgoed! Zo kom je snel van je huis af, en ontvangt je er een eerlijke prijs voor.

Geef een reactie