Je bekijkt nu Gezellig slapen voor de kinderen

Gezellig slapen voor de kinderen

Wanneer je een klein huis hebt of meerdere kinderen die in dezelfde kamer slapen, kan een stapelbed handig zijn. Het neemt minder ruimte in dan twee losse bedden en het is bovendien heel erg gezellig voor de kinderen. Of dat nu je eigen kinderen zijn of je kind en een vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje dat komt logeren. Ook ideaal voor als je een tweeling hebt bijvoorbeeld. Je maakt logeerpartijtjes nog leuker voor de kinderen met een 3 persoons stapelbed. Dit soort bedden zijn natuurlijk vooral bedoeld voor kinderen.

Waarom een stapelbed?

Twee kinderen op een slaapkamer is vaak een lastige situatie als het om ruimte gaat. Dat is waarschijnlijk de reden dat ze beiden op dezelfde slaapkamer moeten overnachten. Dan is een stapelbed wel zo handig. Een stapelbed neemt namelijk weinig ruimte in beslag. Je bent die ruimte op de vloer sowieso al kwijt aan een bed, maar hebt met een stapelbed nog een extra bed. Dat bed kan ook gebruikt worden als er iemand blijft logeren. Vaak vinden kinderen stapelbedden zelfs nog heel gezellig.

3 persoons stapelbedden

Een stapelbed is meestal geschikt voor 2 personen. Daar zijn een heleboel varianten van te vinden met verschillende materialen, kleuren en stijlen. Iets minder vaak zie je een 3 persoons stapelbed. Wel is dat natuurlijk ideaal als je een tweeling of twee kinderen hebt èn een logée. Zo’n stapelbed waar drie mensen in kunnen slapen kan op verschillende manieren vormgegeven zijn. Het kan zijn dat er twee bedden direct boven elkaar zijn en je een lade kunt uitschuiven waar een derde bed mee wordt gemaakt. Meestal is het onderste bed extra breed. Je hebt dan beneden een twijfelaar of tweepersoonsbed en boven nog een bed. Ook voor dit soort stapelbedden zijn genoeg stijlen, materialen en kleuren te vinden.

Geef een reactie