Je bekijkt nu Elektrische auto shortleasen 

Elektrische auto shortleasen 

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Overig
  • Bericht reacties:0 Reacties

Elektrisch rijden is dé manier voor autorijden in de toekomst, maar een elektrische auto aanschaffen is niet voor iedereen betaalbaar of geschikt. Wist je dat je tegenwoordig  ook elektrische auto’s kunt shortleasen? We leggen je daar in deze blog graag meer over uit.  

Waarom elektrisch shortleasen? 

Er zijn meerdere redenen om een elektrische auto te shortleasen. We noemen hieronder kort een aantal voordelen op: 

Door een elektrische auto te shortleasen in plaats van aan te schaffen zit je niet direct met de hoge kosten voor het aanschaffen van een elektrische auto maar betaal je een vast bedrag per maand. Het onderhoud, de verzekering en alle kosten die daar bij komen kijken worden bij shortlease meestal uit handen genomen waardoor je eigenlijk nergens meer aan hoeft te denken. Er zijn al elektrische shortlease autovoor slechts 300,- per maand, afhankelijk van het gewenste model en de eventuele extra opties. 

En omdát je niet direct een vermogen neer hoeft te leggen voor een elektrische auto maar een vast bedrag per maand betaald zie jij – als benzineauto gebruiker – misschien nu ook de voordelen van de shortlease van een elektrische auto en ga je sneller over op rijden in een elektrische autoWant waarom zou je eigenlijk niet elektrisch rijden als er geen hoge aanschafkosten bij komen kijken?  

Elektrisch shortleasen maakt sociaal 

Een leuke bijkomstigheid van rijden in een elektrische auto (shortlease of niet) zijn de sociale situaties. Wees niet verbaasd als je ineens vragen krijgt van omstanders over die mooie elektrische auto waar je in rijdt. Hoe leuk is het dat jij als elektrisch rijder die vragen kunt beantwoorden en een voorbeeld kan zijn voor anderenHelemaal als je de elektrische auto zakelijk shortleased. Hiermee laat je eigenlijk zien dat jouw onderneming zich bezig houdt met duurzaamheid en de toekomst van deze aarde. Mooi toch? 

Elektrisch shortlease aanbod 

Het aanbod aan elektrische auto’s voor de shortlease is tegenwoordig al een stuk uitgebreider dan pak ’m beet een jaar geleden. Er wordt steeds meer focus gelegd op het belang van elektrisch rijden wat zorgt voor meer vraag vanuit de consument. Daar waar je jaren geleden bij wijze van spreke nog maar 2 soorten elektrische auto’s kon shortleasen, zijn ze nu niet meer op twee handen te tellen. Neem bijvoorbeeld de Tesla Model 3Renault ZOE, Nissan Leaf, Volkswagen E-Golf & nog veelmeer. 

Geef een reactie