Je bekijkt nu De mooiste plaatsen in het buitenland om een huis te kopen

De mooiste plaatsen in het buitenland om een huis te kopen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wanneer je hebt besloten om te verhuizen naar het buitenland heb je enorm veel keuze uit mooie plaatsen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we in dit artikel onze favoriete plaatsen in het buitenland om te wonen op een rijtje gezet!

Lissabon (Portugal)

Lissabon is de hoofdstad van Portugal. Ondanks dat is Lissabon geen mega grote stad. De stad ligt op de oevers van de rivier “de Taag”, vlakbij de Atlantische Oceaan. Lissabon kent een bruisend uitgaansleven en diverse prachtige bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de historische wijken waar Romeinse invloeden van vroeger nog in terug zijn te zien. Wanneer je van visgerechten houdt ben je in deze stad op de juiste plaats. Lissabon is immers een havenstad! Verder is Lissabon veilig en zijn de bewoners er vriendelijk. 

Malaga (Spanje)

Malaga ligt in het zuiden van Spanje in de regio Andalusië. De provincie waarin de stad Malaga ligt heet tevens Malaga. De stad ligt tussen twee riviermondingen in, aan de welbekende Costa del Sol. Deze kuststrook staat bekend om het heerlijke weer en de prachtige stranden. Ook vind je hier diverse boulevards met gezellige restaurants, barretjes en winkeltjes. Ook vind je in de regio indrukwekkende golfbanen. Er worden zelfs jaarlijks verschillende internationale golftoernooien georganiseerd aan de Costa del Sol. Wanneer je een huis wilt kopen aan de Costa del Sol kun je terecht bij Villa Nova Real Estate.

Rome (Italië)

Rome is de hoofdstad van Italië en was ooit de hoofdstad van het Romeinse Rijk. In dat tijdperk was Rome zelfs de machtigste stad ter wereld! Je vindt hier dan ook erg veel overblijfselen van die historische periode. Denk bijvoorbeeld aan prachtige colosseums waar de gladiatoren met elkaar vochten, standbeelden en bijzondere gebouwen. Waar Rome vroeger al de belangrijkste stad van het land was, is het dat nog steeds op gebied van zaken als politiek. Wanneer je van geschiedenis houdt is Rome dus de place to be. Uiteraard staat Italië ook bekend om heerlijke gerechten zoals pasta en pizza.

Geef een reactie