Je bekijkt nu De eerste week dat je op jezelf woont

De eerste week dat je op jezelf woont

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wanneer je voor het eerst op jezelf gaat wonen, zijn er heel wat dingen die door je heen gaan. Of je nu in een heel andere stad bent gaan wonen of nog in hetzelfde dorp, het is allemaal even wennen. In de eerste week kunnen er veel dingen door je hoofd gaan en dat is heel normaal. In dit artikel lees je daar wat meer over. 

Je hoeft lekker niks te doen 

In het begin laat je alle taken misschien wel voor wat ze zijn. Toch zul je er naar een tijdje achter komen dat de kleding zich niet vanzelf opruimt. Van de grond op de stoel. Van de stoel op het bed. Van het bed op de grond. Jeetje, die broek ligt ook altijd in de weg. Oké, misschien moet ik ‘m toch eens in de was gooien.

Waarom ben ik niet eerder op mezelf gegaan? 

Wanneer je net op jezelf woont, vraag je jezelf misschien af waarom je deze keuze niet veel eerder al had gemaakt. Het is heerlijk om veel vrijheid te hebben en geen regels te hebben waar je jezelf aan moet houden. Ook kun je lekker elke dag zelf bepalen wat je gaat eten. Heerlijk allemaal! Mocht je deze stap sneller willen maken kun je alvast inspiratie opdoen bij een makelaardij in de Hoeksche Waard.

Alleen maar eten in huis halen wat je lekker vindt!

Die saaie vlees, aardappelen en groente waren nooit jouw favoriet. Daarom kun je die nu lekker skippen en dingen in huis halen die jij wel erg lekker vindt. Ga voor een lekkere curry, pasta of ovenschotel bijvoorbeeld. Ook kunnen lekkere drankjes en snacks voor in de avonden niet ontbreken. Heerlijk allemaal. 

Alles is helaas wel duur

Toch kom je er al snel achter dat alles erg duur is. Wanneer je elke keer boodschappen doet, ga je na verloop van tijd proberen om niet te duur uit te zijn. Of wacht, ik ga gewoon één keer per week in plaats van op het moment dat ik trek heb. Dit werkt ook al heel erg om te kosten te drukken.

Geef een reactie