Je bekijkt nu De beste Wifi-speakers

De beste Wifi-speakers

Met een Wifi speaker kan je makkelijk draadloos muziek afspelen vanaf je smartphone. In combinatie met google assistent is dit de makkelijkste manier om muziek te luisteren in de woonkamer, vaak kan je ook meerdere Wifi speakers met elkaar verbinden waardoor je in het hele huis naar muziek kan luisteren.

Sonos One

De Sonos One is een Wifi speaker met uitstekend en helder geluid. De speaker kan bediend worden met stembediening en wordt ook ondersteunt in het Nederlands. Je kan hem ook verbinden met andere Sonos speakers in huis, zodat je in het hele huis muziek hebt. De speaker kan ook goed tegen vocht waardoor je deze ook in de badkamer neer kan zetten. Je kan de speaker ook bedienen via google assistent. Een minpuntje is dat deze speaker geen bluetooth heeft.

De prijs van de Sonos One ligt rond de €210

Bose Home 500

De Bose home 500 speaker is een Wifi speaker die beschikt over stereogeluid in 1 speaker. Hierdoor klinkt het net alsof er meerdere speakers in de kamer staan. De speaker is gemakkelijk te bedienen via de app, google assistent of de speaker zelf. Het grootste voordeel van de Bose Home 500 is dat deze ook beschikt over een bluetooth functie, hierdoor hoef je niet altijd op een Wifi netwerk te zitten.

De prijs van de Bose Home 500 ligt rond de €370

Naim Mu-so QB 2nd Gen

De Naim Mu-so is kwalitatief een van de beste Wifi Speakers ooit gemaakt. De 5 drivers en de 300 watt versterker zorgen voor een bijna perfect geluid. Via de Naim app kan je het geluid zelfs aanpassen als de speaker niet ideaal is gepositioneerd. Je kan je geluidsinstallatie ook nog uitbreiden met 4 naim streaming speakers, zodat je in meerdere kamers muziek hebt. Je kan ook met de speaker verbinden via bluetooth.

Ondanks het geweldige geluid heeft deze speaker wel een paar minpuntjes, de speaker heeft geen accu dus je kan hem niet draadloos gebruiken en de prijs is nogal hoog €900

Kijk voor meer woningtrends op: https://woonvariant.nl/ & https://www.huistrend.nl/.

Geef een reactie