Je bekijkt nu Kunststof en aluminium deuren. Lees hier alles wat je moet weten!

Kunststof en aluminium deuren. Lees hier alles wat je moet weten!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Laat de verf van jouw houten buitendeuren alweer los? En vind je het tijd voor wat nieuws? Aluminium deuren en kunststof deuren zijn de perfecte vervangers! In dit artikel lees je wat de voordelen zijn van deze materialen en welke voor jou de beste keuze is.

Deuren van kunststof en aluminium vereisten weinig onderhoud

Kunststof deuren en aluminium deuren houd je beiden eenvoudig schoon. Zo haal je over deze deuren eens in de drie maanden een sopje en ze zijn weer schoon. Aluminium heeft daarnaast een prachtige eigenschap, namelijk dat dit materiaal niet elektrostatisch is. Dit betekent dat deuren van aluminium geen vuil en stof zullen aantrekken waardoor ze langer schoon blijven.

Kunststof deuren: meer dan glad, glinsterend materiaal

Bij kunststof deuren denk je al aan glinsterend plastic materiaal, maar tegenwoordig worden er mooie kunststof deuren gemaakt die sprekend lijken op hout. Deze deuren krijgen een mooi houtmotief en zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Ook aluminium deuren zijn niet alleen te krijgen in zilveren kleur. Ze worden veelal verkocht in verschillende leuke tinten waardoor je altijd een passende kleur vindt. Een groot voordeel voor beide deuren is dat de kleur niet zal vervagen op deze materialen.

Kunststof deuren en aluminium deuren zijn duurzamer dan je denkt!

Wist je dat aluminiumdeuren tot op de laatste gram recyclebaar zijn? En dat kunststof deuren niet kunnen rotten en roesten? Beide soorten zijn daarom een zeer duurzame keuze. Deze type deuren gaan zo lang mee, dat ze nog staan voordat jij weer gaat verhuizen. En wil je ze toch eerder vervangen, dan zijn ze duurzaam af te voeren of gemakkelijk in een ander huis te plaatsen.

Kunststof deuren of aluminium deuren. Wat kies je?

Wil je graag een onderhoudsarme deur die wel lijkt op een houten deur? Kies dan voor een kunststof deur. De kleuren, vormen, nerven en het glaswerk zijn eindeloos en er zit dus altijd wat voor je tussen. Ben je op zoek naar een deur met veel glaswerk en weinig omlijsting? Kies dan voor aluminium deuren. Met dit type creëer je een open aanzicht en een moderne uitstraling.

Geef een reactie