Je bekijkt nu Een veilige werkplek dankzij kunststof scheidingswanden

Een veilige werkplek dankzij kunststof scheidingswanden

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Wonen
  • Bericht reacties:0 Reacties

In deze tijd is een veilige werkplek erg belangrijk. Niet altijd is het mogelijk op kantoor om de 1,5 meter te waarborgen. Verhuizen van kantoor is vaak geen optie en ook thuiswerken kan in sommige gevallen moeilijk zijn. In dat geval zou je door middel van kunststof scheidingswanden een perfecte werkplek kunnen creëren. Dankzij de kunststof panelen zit je afgeschermd  en voldoet je werkplek aan alle eisen gesteld door het RIVM.

De voordelen van kunststof scheidingswanden

De mobiele scheidingswanden van kunststof zijn ideaal voor kantoor. Ze kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van werkplekken, maar ook het bepalen van looproutes naar bijvoorbeeld de koffieruimte. De panelen zijn naadloos aan elkaar te koppelen en daarmee kun je ook ruimtes ideaal afschermen. De montage is dan ook erg snel en eenvoudig. Een ander voordeel van het kunststof, is dat het makkelijk en eenvoudig te desinfecteren is. Even sprayen met een desinfectiemiddel, een doekje erover en klaar.

Waar zijn de wanden voor te gebruiken

De kunststof scheidingswanden zijn voor vele doeleinden inzetbaar. Zoals al eerder genoemd kun je er prima veilige werkplekken mee creëren. Maar ook als room divider zijn de schermen ideaal. Kappers kunnen de schermen bijvoorbeeld gebruiken om hun klanten een echte eigen plek te geven. Aangezien het voor kapsalons niet altijd mogelijk is hun klanten 1,5 meter uit elkaar te plaatsen. Hetzelfde geldt uiteraard voor beautysalons, nagelstudio’s en andere contact beroepen waar meerdere klanten in de salon aanwezig zijn. Een andere toepassing voor de vrijstaande kunststof wanden, is op een beurs. Sta je binnenkort op een beurs, dan kun je met kunststof scheidingswanden een eigen plekje creëren. Aan de wanden kun je bijvoorbeeld posters of andere reclame-uitingen plaatsen. Daarnaast zijn ook wachtruimtes met deze kunststof panelen eenvoudig in te richten en te creëren. De wanden kunnen dan ook door veel verschillende ondernemingen en branches gebruikt worden. Je ziet ze terug in de horeca, de zorg, de beauty branche en ook overheidsinstanties kunnen hiervan gebruik maken.

Montage van de wanden

Het monteren van deze wanden is erg eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de paneel op de voet te plaatsen en deze vervolgens naar de gewenste plek te plaatsen. Wanneer je meerdere panelen aan elkaar wilt bevestigen dan kun je ze eenvoudig naadloos aan elkaar schuiven en zo de panelen tot vele meters verlengen.  

Geef een reactie